Kumpulan Tembang Dhalang Poer

00.46 | , ,

  • Kreteg ngunengan
  • Mapag sinden
  • Prapatan kartonyono
  • Purnama pungkasan
  • Rani
  • Selingkuh
  • Wanito iki
  • Wengi ing madiun
  • Mapag sinden
  • Langit mendung ing kuto ngawi (Langgam)
Download Full Album : Campursari - Dhalang Poer

0 komentar:

Poskan Komentar